Nevreme u centru Beograda

Izvor: B92, 18.Maj.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u centru Beograda

Beograd -- Centar Beograda pogodilo je oko 18 časova kratkotrajno nevreme, praćeno jakim vetrom i gradom.

Grad je pao na sam centar Slavije i zahvatio delove Takovske ulice, a posle samo desetak minuta, praćen olujnim vetrom koji je savijao drveće "preselio" se preko Save prema Vojvodini. Ovo prolazno nevreme praćeno gradonosnim oblacima, ovaj put zaobišlo je širu okolinu Beograda, rečeno je u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Informacija o eventualnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šteti još nema.

Zbog nevremena, praćenog gradom na Železničkoj stanici blokiran je tramvajski saobraćaj usled velike količine vode koju kanalizaciona mreža ne može da prihvati, rečeno je u Dispečerskom centru GSP Beograd.

Autobuski saobraćaj funkcioniše bez prekida, a na licu mesta se nalaze ekipe GSP-a i Vodovoda i kanalizacije i normalizacija tramvajskog saobraćaja se očekuje u toku večeri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.