Neverovatno: Pogledajte šta je Kanije uradio Kim Kardašijan na crvenom tepihu (FOTO)

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Pogledajte šta je Kanije uradio Kim Kardašijan na crvenom tepihu (FOTO)

Na dodeli Gremmy nagrada slavni par je bio odlično raspoložen, što dokazuju i scena koju su priredili prisutnima na crvenom tepihu

Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia

Kim i Kanije uživali su u ceremoniji dodele Grammy nagrada gde su bili više opušteni nego što smo navikli da ih gledamo.

Pogledajte kako je Kim Kardašijan izgledala pre plastičnih operacija (FOTO)

Prilikom fotografisanja na backwall - u Kanije je prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pustio gospođu Vest da pozira pred kamerama, da bi joj se zatim pridružio. Kada su završili sa standardnim pozama i ozbiljnim facama desilo se nešto neočekivano za ovaj slavni par.

Peh na crvenom tepihu: Kim Kardašijan se raspala haljina na dodeli Gremija (FOTO)

Naime, Kanije je odlučio da strastveno poljubi svoju suprugu prilikom čega je ne tako suptilno uhvatio za zadnjicu.

Ovakav gest zasmejao je i Kim, pa smo tako imali i priliku da vidimo nešto što se skoro graniči sa nemogućim - iskrene osmhe na licima gospodina i gospođe Vest.

Moramo da priznamo da su u ovoj situaciji izgledali neodoljivo.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.