Neverovatno: KOLIKO kose ima ova beba!

Izvor: Mondo, 05.Dec.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: KOLIKO kose ima ova beba!

Pogledajte ovu preslatku bebu! Nećete verovati koliko kose ima.

"Kao ćelav muškarac, veoma sam ponosan na svoju dvomesečenu kosu", napisao je Brajan Goram, otac ove preslatke devojčice:

Foto: www.reddit.com

Fotografija male Aleksandre je za kratko vreme postala hit na sajtu Reddit, gde je objavljena, ali su i komentari, kojih do sada ima preko 800, takođe zanimljivi:

"Da li je tvoja ćerka pop zvezda?"

"Ona, zapravo, ima 37 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godina ali je njena dnevna rutina za negu kože, besprekorna!"

"Njena kosa je rođena osamdesetih, a ona 2016."

"Pa ona je Zulander!"

Foto: GIPHY

"Ova objava je eksplodirala, baš kao i njena kosa", napisao je ponovo tata i odgovorio na pitanja koja su se najviše ponavljala: da je devojčica Filipinka po majci.

Međutim, nije objasnio da li je njegova supruga imala gorušicu tokom trudnoće, jer se veruje, mada nije naučno dokazano, da žene koje tokom trudnoće muči gorušica, rađaju "dlakave" bebe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.