Neverovatna sličnost: Holivudski zavodnici koji pariraju srpskim! (FOTO)

Izvor: Story, 28.Jan.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna sličnost: Holivudski zavodnici koji pariraju srpskim! (FOTO)

Da li zbog uloga, stila ili karaktera, ovi slavni holivudski lepotani izuzetno su slični našima! Da li ste razmišljali nekada o tome? Oduševićete se!

Foto: Vladimir Šporčić, Story arhiva, Profimedia, Instagram

1. Dragan Nikolić i Džordž Kluni

Obojica iza sebe imaju barem jednu (od mnogih) uloga po kojima će zauvek biti upamćeni. Kraj sebe imaju predivne dame, njihove supruge, vode miran život i znaju kako u njemu da uživaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Dragan Nikolić i Džordž Kluni sa sobom, takođe, nose i dobro poznati, šmekerski, izgled gospodina koji se polako ali sigurno vraća i zastupljen je i među mnogo mlađima.

Njih dvojicu kada bi sreli u bašti nekog starog, poznatog kafića kako čitaju novine, ispijaju po šoljicu kafe i razmenjuju mišljenja - zar vam se ne bi ta pojava činila sasvim normalna?

Bata Živojinović pozirao sa Draganom Nikolićem i Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

2. Ivan Bosiljčić i Ben Aflek

Obojica su neverovatno skromni, ali veliki zavodnici. Odlično obavljaju svoj posao, veliki su znalci. Takođe, suprugu Ivana Bosiljčića, pevačicu Jelenu Tomašević često porede sa Dženifer Lopez, sa kojom je Ben Aflek nekada bio u ljubavi. Da su ostali zajedno Benifer i Tomasiljčić bi možda bili prijateljski kvartet iz snova?

Sasvim drugačije izdanje: Ivan Bosiljčić pokazao izvajano telo

3. Miloš Biković i Endru Garfild

Mladi, talentovani, energični. Za njima se diže velika prašina! Dok Endru neustrašivo leti kao Neverovatni Supermen, Miloš se hrabro bori za pobedu u Montevideo ostvarenju, kao i u Bićemo prvaci sveta...

Miloš Biković: O novoj devojci ne pričam!

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.