Neukusno: Trudnica Kim Kardašijan u preuskoj odevnoj kombinaciji

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neukusno: Trudnica Kim Kardašijan u preuskoj odevnoj kombinaciji

Poznato je da starleta voli da ističe svoje obline, ali pitamo se, da li je ovo previše?

Kim Kardašijan

Kroz samo nekoliko meseci, Kim Karadšijan će na svet doneti dečaka i po drugi put postati mama, a prema fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama i koje su uslikali paparaci, ona ne odustaje od svog noćnog života.

Da li odobravate ovaj postupak Kim Kardašijan?

Naime, ona je zajedno sa svojim suprugom, Kanijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Vestom uslikana pred jednu zabavu u Londonu, a ono što nas je zapanjilo jeste njen odabir odevne kombinacije.

Znamo da bi trudnice najviše volele da obuku što udobniju, širu odeću, ali ne i Kim. Ona ne odustaje od utegnutih kreacija, koje, čini nam se, samo što nisu popucale po šavovima..

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.