Neprepoznatljiv: Šta se dogodilo Raselu Krouu? (foto)

Izvor: Story, 16.Okt.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprepoznatljiv: Šta se dogodilo Raselu Krouu? (foto)

Glumac Rasel Krou (53) postao je neprepoznatljiv! Miljenik žena uvek je važio za dobro obučenog i sportski građenog muškarca, naročito posle uloge u filmu “Gladijator”. Ali, izgleda da je to vreme za Rasela daleka prošlost. Naime, glumac je uslikan na ulicama Atlante, kako ležerno šeta u širokim pantalonama i beloj jednostavnoj majčici, a nećemo pogrešiti ... The post Neprepoznatljiv: Šta se dogodilo Raselu Krouu? (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bio je san svake žene, a sada se holivudski zavodnik skroz izobličio (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017

Slavni holivudski glumac Rasel Krou (53) po mišljenju žena širom sveta je jedan od najvećih zavodnika, čovek lepog lica i savršenog tela, a danas zvezda "Gladijatora" izgleda sasvim drugačije...Nove Raselove fotografije su zapanjile sve, a od nekadašnjeg zavodnika ni traga. Samo popriličan višak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.