Neprepoznatljiv: Slavni glumac mnoge iznenadio svojim izgledom (FOTO)

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprepoznatljiv: Slavni glumac mnoge iznenadio svojim izgledom (FOTO)

Slavni glumac se na jednom događaju pojavio s neurednom bradom i brkovima i da nije bio sa ženom Goldi Hon, malo ko bi ga prepoznao

Kurt Rasel, foto: Profimedia

Jedan od najvećih seks-simbola osamdesetih, Kurt Rasel, danas ne liči na sebe. On je sam kriv za svoju neprepoznatljivost jer je pustio bradu u kojoj svaka dlaka svoju priču vodi.

Akcioni heroj koji je svojim izgledom i seksepilom brojne žene dovodio u bioskopske sale pojavio se na trećem balu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kaleidoskop, održanom u Kulver Sitiju u Kaliforniji, s dužom kosom, neurednom bradom i brkovima. Da crvenim tepihom nije prošetao sa suprugom Goldi Hon, takođe filmskom zvezdom, malo ko bi ga prepoznao.

Njega su svi zagledali, a žene koje su prisustvovale događaju govorile su da nije ostalo ništa od onog mačo-muškarca koga su volele. Negativni komentari na račun njegovog izgleda nisu dotakli glumca i ponosno je pozirao sa svojom izabranicom.

Kurt Rasel nije želeo da objasni da li je promena imidža nastala zbog novog ostvarenja ili je sam želeo da izgleda neuredno. Glumac koji je u svojoj karijeri snimio više od 90 filmova bio je zadovoljan što je deo događaja UCLA, koji je organizovala dečja bolnica, pa se nije bavio svojom bradom. Njegov izgled nije komentarisala ni Goldi Hon, a sudeći prema njenom osmehu, reklo bi se da je i ovoga puta podržala muža.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.