Neobično: Zašto Megan Markl uvek nosi cipele za broj veće?

Izvor: Story, 05.Jul.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobično: Zašto Megan Markl uvek nosi cipele za broj veće?

Od kako se verila, a potom i udala za britanskog princa Harija, Megan Markl neprestano je u žiži interesovanja. Zato i ne treba da čudi što su fanovi, osim njenih perfektnih odevnih kombinacija, primetili i neobičan detalj koji se ponavlja – vojvotkinja od Saseksa uvek nosi cipele koje su joj makar broj veće! Ako je ... The post Neobično: Zašto Megan Markl uvek nosi cipele za broj veće? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Megan Markl svi vole sem njene porodice: Nakon što je otac izblamirao, na red je došla i sestra

Izvor: Story, 05.Jul.2018

Porodica novopečene vojvotkinje ne bira načine da profitira na račun Megan Markl, a videćemo kako će se ona izvući iz ovog sosa! Otac Megan Markl ne prestaje da šokira: Ovaj put osramotio i princa Harija Mediji već dugo pišu da Megan nakon niza skandala koje joj je priredio uopšte ne komunicira...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.