Neobična novogodišnja odluka: Kajli Džener predmet podsmeha na internetu

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobična novogodišnja odluka: Kajli Džener predmet podsmeha na internetu

Rijaliti zvezda Kajli Džener nasmejala je pratioce na internetu neverovatnim video snimkom u kome govori o svojim odlukama za Novu godinu.

Kajli Džener, foto: Instagram

Naime, na njenoj zvaničnoj aplikaciji se pojavio video u kome Dženerova, i više nego ozbiljna, govori o shvatanju stvari u 2016. godini.

- Zdravo svima. Samo sam želela sa odgovorim na nekoliko pitanja o 2016. godini. Osećam da svaka godina ima neku novu energiju. I čini mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se da će ova godina biti godina za shvatanje stvari. Svi oko mene, mi jednostavno shvatamo nešto. 2016. izgleda dobro - rekla je ona.

- Ovo mi je otvorilo oči i totalno promenilo život. Više mi ne treba Bouvi. Imamo novog heroja - samo su neki od komentara na ovaj video.


Ovako izgleda maloletna devojčica koja je rastavila Kajli Džener i Tajgu (FOTO)

Ni Tviter nije bio miran kada je u pitanju komentarisanje rijaliti zvezde.

- Novogodišnja odluka Kajli Džener je da shvata stvari. Takođe se zavetovala da će razmotriti nešto i povremeno treptati - ismejavali su je po društvenim mrežama.


Kajli će poludeti: Dečko najmlađe Kardašijanke u centru seks skandala! (FOTO)

Ipak pobednički komentar glasi: Draga Kajli, otpusti onog ko ti je dozvolio da smisliš onu novogodišnju odluku i zaposli mene. Ja ti neću dopustiti da se tako izblamiraš.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.