Nemojte odmah da ospete paljbu (FOTO)

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemojte odmah da "ospete paljbu" (FOTO)

Glumica objavila sladak selfi iz frizeraja, i pre nego što "pljucnete", pročitajte do kraja.

Foto: Instagram/drewbarrymore

Dru Barimor sprema se za snimanje druge sezone serije "Santa Clarita Diet", pa je posetila salon Trejsi Kaningem, frizerke koja brine o frizurama mnogih holivudskih zvezda.

Na tretman je povela i svoju četvorogodišnju ćerkicu, a onda je na Instagramu objavila fotku na kojoj obe na glavi imaju folije koje se koriste za izvlačenje pramenova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
#becomingsheila ok first! Hair. With @traceycunningham1 round one #santaclaritadiet olive is hanging! And Tracy puts conditioner in foils on her for solidarity.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Aug 1, 2017 at 8:25am PDT

Naravno, ljudima nije trebalo mnogo da ospu paljbu zbog toga što je dopustila da devojčici izvlače pramenove, samo što su svi ti dušebrižnici u brzini, žureći da javno iznesu svoje neslaganje, prevideli ono što piše pored fotke...

Devojčica se samo "solidariše" sa mamom, ali na njenoj kosici, ispod folije je samo - regenerator.

Za ovo treba hrabrosti (FOTO)Drugarice bez šminke (FOTO)Dru Barimor: Razvod je najgora noćna mora

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.