Nemojte nikada da se kačite sa norveškom policijom VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 11:18

Nemojte nikada da se kačite sa norveškom policijom VIDEO

Internet obiluje nekim prilično suludim policijskim poterama, ali ovako nešto se zaista retko viđa.

Navikli smo da nam snimci automobilskih potera u kojima policija juri negativce ne mareći mnogo za bezbednost drugih vozača i pešaka uglavnom stižu iz SAD, ali se takve stvari dešavaju i drugde.

Kako izgleda kada se norveški policajci namerače da uhvate pljačkaše na skuteru, možete videti na sledećem video snimku. Vrhunac potere usledio je kada su negativci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušali da pobegnu kroz obližnji park, ali je policijsko vozilo na njihovo iznenađenje nastavilo da ih sledi velikom brzinom, dovodeći u opasnost prolaznike.

Policajci se nisu zaustavili čak ni kada je skuter skrenuo na pešački most koji očigledno nije predviđen za kretanje motornih vozila, a za dlaku je izbegnuta tragedija kada se osoba sa dečjim kolicima u poslednjem trenutku sklonila sa puta patrolnog automobila.

Pogledajte kako se završila ova suluda jurnjava za pljačkašima:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.