Nemanja Buha o devojci Kaći Grujić: Svaki put nas uvali u nevolju (FOTO)

Izvor: Story, 01.Mar.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Buha o devojci Kaći Grujić: Svaki put nas uvali u nevolju (FOTO)

Par koji je nedavno proslavio godinu dana skladne veze ne prestaje da intrigira javnost.

Foto: Instagram

Katarina Grujić i Nemanja Buha su obeležili godinu dana veze i tim povodom uputili najlepše reči jedno drugom.

Par je nedavno posetio i Dubai gde je uživao u lepotama ovog grada, a mnogi ih smatraju jednim od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Otkrila je sve što nismo znali o njihovoj vezi: Katarina Grujić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ovako čestitala Nemanji godišnjicu ljubavi (VIDEO)

Kako bi izrazio svoje svoje emocije Nemanja je na svom Instagram profilu okačio fotografiju sa svojom devojkom ispod koje je napisao neobičnu poruku:

A photo posted by Nemanja Buha (@buhamemi) on Mar 1, 2016 at 4:26am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

GODIŠNJICA LJUBAVI Prozivali su ga da je gej, a već godinu dana ljubi Seve

Izvor: Blic, 01.Mar.2016

Par koji je izazvao najveće kontroverze u Srbiji i regionu, najpre jer su Igora Kojića mnogi pre Severine prozivali da je naklonjen istom polu, proslavio je godišnjicu veze...Iako su im mnogi prognozirali krah romanse ubrzo nakon što su uplovili u istu, oni su opstali. Da li zbog Severininog čestog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.