Nekada mali gremlin a danas prava lepotica (FOTO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada mali gremlin a danas prava lepotica (FOTO)

Ona je rešila da se našali na sopstveni račun nazvavši sebe gremlinom, a sada je jedna od najplaćenijih manekenki na svetu.

Kara Delevinj, foto: Instagram

Svi imamo neke fotke iz detinjstva koje bismo najradije zaključali u podrumu. Kada zahvaljujući svom izgledu zarađuješ milione, onda ti nije problem ni da na Instagram postaviš jednu takvu sliku, a sebe proglasiš gremlinom.

Kara Delevinj je jedna od najzaposlenijih manekenki na svetu. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dnevno zaradi 8.000, a godišnje oko tri miliona evra. Ovih dana je na Instagram postavila svoju fotku iz detinjstva, na kojoj ne liči na sebe.

- Dete gremlin furbi, to jest ja- napisala je pored fotke i samu sebe prozvala.

- To su bili dani kada ti obrve nisu bile toliko razvijene- samo je jedan od komentara koji su njeni pratioci ostavili na njenom profilu, a jedan je čak glasio i: Užas!

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.