Izvor: Luftika.rs, 03.Apr.2023, 15:16

„Nedelja ponosa“ u Novom Sadu od 15. do 21. maja, poziv građanima da predlože aktivnosti

Novosadska nedelja ponosa održaće se od 15. do 21. maja.
U tom periodu Grupa „Izađi“ će sa partnerima organizovati niz događaja, uključujući konferencije, panel diskusije, dreg žurke i druge aktivnosti.
Na Međunarodni dan protiv homofobije, transfobije i bifobije 17. maja Grupa „Izađi“ će održati konferenciju na kojoj će predočiti kako ćemo u naredne dve godine doprineti kreiranju tolerantne i bezbedne okoline za LGBT+ mlade.
Kako kažu, aktivnosti su otvorene >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za sve, bez obzira na seksualnu orijentaciju ili rodni identitet.
„Kao i prethodnih godina, nastojimo da uključimo širu zajednicu u predlaganje i organizaciju aktivnosti, što smo omogućili kroz upitnik, koji je dostupan OVDE„, kažu u Grupi „Izađi“.
Prva Novosadska nedelja ponosa održana je 2019. godine.
Pustili buvu da Prajd stiže u Sremske Karlovce i Krušedol, usledila je mržnja bez granica

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.