Neda Ukraden krstila unuka

Izvor: Story, 06.Okt.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden krstila unuka

Pevačica je juče u Sabornoj crkvi krstila devetomesečnog unuka Dušana.

Neda Ukraden, foto: Kurir

Najmlađe dete njene ćerke Jelene primilo je svetu tajnu u Sabornoj crkvi u Beogradu. Nedina jedinica i njen suprug Predrag opredelili su se baš za 5. oktobar jer su dan ranije proslavili petogodišnjicu braka.

Pop pevačica je s članovima porodice stigla dvadesetak minuta pre početka ceremonije, a dok je Dušana nosio tata, baka je za ruke >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vodila unuke, bliznakinje Nedu i Aleksandru. Ubrzo su stigli kumovi, prijatelji i rodbina i krštenje je počelo.

- Najteže mi je bilo da uhvatim unuke po kući kako bismo se spremile. Ne mogu da verujem da mi je ćerka za pet godina koliko je u braku podarila dve unuke i unuka. Zbog toga sam ja najsrećnija i najponosnija na svetu. Dule je dobro dete i mirniji je od sestara. Odlično podnosi gužvu i slikanje, već se navikao. Neda i Aleksandra se savršeno slažu s njim, vole ga, maze i paze - izjavila je Neda po izlasku iz crkve, nakon što je primila brojne čestitke.

Ponosna baka je baš bila vesela i stalno je vadila novac iz tašne. Ona je zakitila harmonikaša koji se nije odvajao od nje.

Nakon ceremonije usledilo je veliko veselje u jednom restoranu na Zemunskom keju, gde je fešta trajala do jutarnjih sati.

- Ne družim se s mnogo ljudi sa estrade. Dosta je njih na putu jer se vraćaju s nastupa. Ko god da je došao, nek je dobrodošao. Tu sam ja da zapevam - rekla je Neda.

Više fotofrafija pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.