Neda Ukraden: Mlađe muškarce privlače moj izgled i popularnost

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden: Mlađe muškarce privlače moj izgled i popularnost

Pevačica Neda Ukraden svoj ljubavni život krije kao zmija noge, ali zato nema problem da ispriča da joj imponuje kada joj prilaze znatno mlađi muškarci.

Neda Ukraden, foto: Ivan Dobričić

Ukradenova nema problem sa razlikom u godinama, a kako kaže, mlađi je jure jer je lepa i popularna.

- Na pitanje kakve muškarce volim, zaista odgovor ne mogu da vam dam. Ne gledam muškarcu u krštenicu. Činjenica je da je meni jako lepo, živim život koji želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da živim. Nemam potrebu da jurim ni mlađe ni starije, a ako nađem pravog partnera, on će biti uz mene uslikan i vama predstavljen. Da hoću da imam mlađeg, imala bih ga. Imam takvih udvarača koliko hoćete, jer vrlo pristojno izgledam - kaže Neda i otkriva šta mlađe muškarce privlači kod nje.


Neda Ukraden iskreno o sebi: Ovo su moji najjači aduti

- Izgled sigurno, popularnost, to kakav sam karakter, kakva sam žena, a muškarac koji hoće mene da osvoji mora da bude prvo jako zanimljiv čovek da bih sa njim provodila vreme, provodila dane i noći, da bih bila uz njega. Da mi bude prijatelji i saveznik. Neko ko može da isprati ovaj moj posao, neko kome to ne smeta, a takvih je veoma malo - objašnjava Neda.

Neda Ukraden: Volela bih da dobijem još jedno unuče

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.