Nećete verovati ko je nova devojka princa Harija!

Izvor: Story, 21.Feb.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati ko je nova devojka princa Harija!

Mnogima je upravo princ Hari najdraži član britanske kraljevske porodice, a sada je navodno za devojku odabrao još jednu miljenicu britanske javnosti.

Princ Hari, foto: Profimedia

Mlađi član britanske kraljevske porodice, princ Hari navodno je u vezi sa mladom glumicom Emom Votson.

Ema i princ Hari, upoznali su se nakon što je glumica raskinula vezu sa poslednjim momkom, ragbistom Metjuom Džanijem, krajem prošle godine, piše australijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tabloid Woman's Day.

Tada je princ Hari, navodno poslao mejl mladoj glumici i pozvao je da mu bude pratilja na jednoj zabavi, dalje se navodi u tekstu ovog tabloida.

Međutim, ni jedno ni drugo nisu potvrdili ni demantovali vezu, ali je ova glasina izazvala burne reakcije na Tviteru i kod Eminih i kod Harijevih fanova.

Mnogi su se složili da Ema zaista izgleda kao princeza, te da zaslužuje prinčevu pažnju, dok su druge devojke priznale kako ih je ova vest rasplakala.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.