Nećete moći da prestanete da gledate (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Jan.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete moći da prestanete da gledate (FOTO)

Hajdi Klum izgleda nikad bolje!

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Supermodel Hajdi Klum nekako je uspela da stigne na dva događaja održana iste večeri i odmah da vam kažemo - ne možemo da odlučimo gde je bila lepša!

Nema joj ravne (FOTO)

Prvo se pojavila u metalik sivoj haljini na dodeli Image Makers nagrada, što je događaj koji se organizuje u čast frizera, šminkera i modnih dizajnera, zaslužnih za izgled poznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ličnosti.

Reč je o modelu austalijanskog modnog dizajnera Aleksa Perija, čije su toalete nosile mnoge dame na prošlonedeljnoj dodeli Zlatnih globusa.

Poljubac Hajdi Klum i Emili Ratajkovski (VIDEO)

Da se vratimo na Hajdi. Ona je pametno obukla haljinu sa koje je nemoguće skinuti pogled, ali je takođe pametno odlučila da joj frizura bude jednostavna, lak u boji kože i da manje-više ništa drugo na njoj ne bude upadljivo, osim toalete i istaknutih očiju.

Odmah zatim se ova lepotica pojavila na dodeli Critic’s Choice nagrada, u haljini koja bi retko kome stajala tako kao njoj.

Hajdi Klum ima nešto važno da vam kaže

Dubok šlic i dekolte u istoj kombinaciji su u većini slučajeva modna propast, ali Hajdi nekako to ume da nosi, a da ne izgleda jeftino.

Pogledajte fotografije i pišite nam u kojoj haljini vam se više dopada.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.