Ne znate šta se dešava ispod haljine

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znate šta se dešava ispod haljine

Sofija Vergara uvek je skockana od glave do pete, ali za to "plaća" visoku cenu.

Foto: Instagram/sofiavergara

Glumica je za Net-a-Porter magazin iskreno govorila o tome koliko se njeno telo promenilo i da će u budućnosti verovatno biti u iskušenju da se podvrgne estetskim operacijama. To verovatno nije iznenađujuće jer se veliki broj poznatih dama na taj način "ulepšava", ali Sofija je u ovom intervjuu otkrila i da zbog mode plaća visoku cenu - haljine su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << joj toliko uske da na kraju dodela nagrada uglavnom KRVARI!

"Ljudi često komentarišu da stalno nosim iste haljine na crvenom tepihu, ali poznajem svoje telo - imam obline, velike grudi. One su prirodno velike i zbog toga mi trebaju haljine koje imaju određenu strukturu, ali i unutrašnji 'oklop'. Toliko toga se dešava ispod mojih haljina da na kraju ceremonija na dodelama nagrada često krvarim."

Glumica je rekla da smatra kako će za deset godina morati da se podvrgne estetskoj operaciji smanjivanja grudi. "Mislim da to neće biti opcija, već da ću morati jer ću verovatno imati bolove u leđima. Ne bih volela da budu previše male, već da ih smanjim tek toliko da ne izgledam kao matora striptizeta".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.