Ne želi da sluša sestre...

Izvor: Mondo, 13.Feb.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi da sluša sestre...

... a verovatno je tako i bolje!

Foto: YouTube/printscreen/Jimmy Kimmel Live

Kloi Kardašijan će uskoro postati treća iz tog klan koja će ove godine dobiti dete - Kim je nedavno dobila treće dete uz pomoć surogat majke, a i Kajli se porodila nakon meseci "neizvesnosti" o trudnoći". Zato uopšte ne čudi što joj sestre, uključujući i Kortni, daju savete u vezi sa roditeljstvom.

KONAČNO: Porodila se! (FOTO, VIDEO)

Ova trudnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaže da joj Kim, Kajli i Kortni neprestano daju savete dok se priprema da početkom proleća donese bebu na svet. Ali, mnogi od tih saveta su nepoželjni.

"Daju mi mnogo savete. Previše! Došla sam do tačke kada im kažem: ‘Ćuti i sama poslušaj svoj savet’", rekla je Kloi za magazin Closer.

S obzirom na to da su starije sestre često na meti kritika, možda je i bolje da ne sluša njihove savete. Kim Kardašijan su nedavno kritikovali jer je dala ćerkici Nort da je fotografiše toples, a i po Kajli su već "osuli paljbu" jer je ostavila bebu staru samo nedelju dana da bi se fotkala za Instagram.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.