Ne stari uopšte!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne stari uopšte!

Lepa glumica koja uskoro puni 50 godina kaže da se oseća super i izgleda ovako kako izgleda zahvaljujući boksu.

Dženifer Aniston danas izgleda bolje nego pre petnaestak godina, kad se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji".

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris rekla je da se "oseća odlično" i da super formu i savršenu liniju duguje boksu.

Lepa glumica redovno trenira boks, i kaže da je instruktor sa kojim radi zove "šampionkom": "Nikad nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogla sebe tako da zamislim, ali to mi je sada sasvim prirodno."

To je za magazin People potvrdio i njen trener: "Spremna je da se potrudi i naporno vežba svaki put kad dođe. Bez obzira na to da li ima 45 minuta ili dva sata za vežbanje, i to mi olakšava posao."

U jednom ranijem intrevjuu, Dženifer Aniston ispričala je da vežba oko sat vremena svakog dana osim nedeljom, jer smatra da je doslednost ključ uspeha, tako da je spremna da vežba i kad nije naročito raspoložena za to.

A za savršeno definisane ruke, ima malu tajnu: joga i vežbe u kojima koristi težinu sopstvenog tela. Ali… ako nemate živaca za to: "Uzmite tegiće od dva i po kilograma, ako ništa drugo, i nosite ih okolo."

Dženifer Aniston vodi računa i o ishrani, voli smutije od voća u koje idu banane, višnje, borovnice, malo kakao praha ili bademovog mleka sa ukusom čokolade… "Volim ukus čokolade", priznala je.

Dženifer ima recept za preboljevanje razvoda!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.