Ne propustite politički kabare: Ubiti Zorana Đinđića

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite politički kabare: Ubiti Zorana Đinđića

Ubiti Zorana Đinđića politički kabare, gorak i tačan, u kome je prikazana banalnost velikog zla odigraće ponovo u Beogradu 12. marta.

Foto: Promo

Izvodjenje predstave održaće se u Mikser House-u u 21 čas. Prodaja ulaznica GIGSTIX prodajna mreža. Broj mesta ograničen. Cena ulaznice 500 dinara.

Pozorišni komad nastao u produkciji Studentskog kulturnog centra  Novi Sad po motivima istoimene drame koju su napisali Rajko Đurić >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Zlatko Paković, a adaptaciju i režiju ove drame potpisuje Zlatko Paković. Predstava će se odigrava na 13. godišnjicu od ubistva prvog srpskog demokratskog premijera Srbije dr Zorana Đinđića.

U predstavi igraju Emina Elor, Jovana Stipić, Milijana Makević, Nikola Đuričko, Igor Filipović i Bojan Dimitrijević. Scenografiju je uradio Nikola Džafo, muziku je komponovao Božidar Obradinović, tekst songova je napisao Tomislav Marković. Dizajn plakata Vladimir Strajnić.

Predstava „Ubiti Zorana Đinđića“ igrana je više od 30 puta. Pored uvek rasprodatih igranja na matičnoj sceni u SKCNS Fabrici u Novom Sadu gde je i dalje na repertoaru ,zapažena izvođenja su joj bila na Bitef Festivalu gde je bila u Glavnom programu 2013. godine, Novom Pazaru, Beogradu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Beču, Zgrebu kao i na raznim regionalnim festivalima.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.