Izvor: Luftika.rs, 09.Nov.2023, 15:36

Navijači u Zadru upali na trening i postrojili fudbalere jer su slušali Mileta Kitića

Petnaestak članova navijačke grupe Tornado koja prati Zadar odlučilo je da upadne na trening fudbalera.
U derbiju četvrte lige Hrvatske je Zadar savladao Omiš sa 5:0, a ubrzo se pojavio snimak slavlja fudbalera. Oni su veliki trijumf proslavili pesomom Mileta Kitića „Šampanjac“.
Navijači su zbog estradnog pevača odlučili da upadnu na trening i da porazgovaraju sa igračima, prenosi Nova.
„Nije opravdanje, ali 30 pesama gde su sve bile Kolonija, Maja Šuput i Minea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << snimili su ovu jednu koju su i ugasili na pola. Šteta, ali eto neće se ponoviti“, navodi se iz kluba.
Ubrzo se oglasio i lokalni političar Marko Pupić-Bakrač.
„Došli navijači da protestuju, a ovi iz kluba pozvali policiju!? Svašta sam čuo, ali to još nisam. Bilo je svakakvih scena s navijačima u mnogim klubovima. Da su dolazili i skidali igračima dresove, tražili odlaske uprave, povratak imena kluba… Da ne nabrajam. Nikad im niko nije zvao policiju. Jer šta je klub bez navijača? Nikad niko do neki dan i ovih lumena iz HNK Zadar, koji su dosledni sami sebi u svojoj idiotskoj misiji privatizacije kluba i zadarskog fudbala. Umislili se ljudi da fudbal u Zadru postoji samo zbog njih. To sve treba rastjeratii prekinuti ovu štakorizaciju kluba“, rekao je on.
Kako piše „zadarski.hr“ odnosi između kluba i navijača su loši već neko vreme, a ovo je bio samo okidač jer su navijači nezadovoljni kako je klub preoblikovan i kako ga vode čelnici.
Vrhunac licemerstva je kad zabraniš Bajagu, a Mile Kitić ti je strava

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.