Natali Portman odbila počasnu nagradu u Jerusalimu, Izraelci šokirani

Izvor: Story, 22.Apr.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natali Portman odbila počasnu nagradu u Jerusalimu, Izraelci šokirani

Oskarovka Natali Portman saopštila je da neće prisustvovati dodeli nagrade “Genesis” u Jerusalimu, zbog čega Izraelci traže da joj se oduzme državljanstvo. Portmanova je rođena u Jerusalimu, i proglašena je za ovogodišnju laureatkinju nagrade koja se dodeljuje “izvanrednim osobama koje kroz posvećenost jevrejskom narodu, dostignuća i vrednosti kao što su tolerancija, pružaju svetao primer sledećoj ... The post Natali Portman odbila počasnu nagradu u Jerusalimu, Izraelci šokirani appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Natalie Portman odbila nagradu u Jerusalimu, Izraelci joj prete oduzimanjem državljanstva

Izvor: Tracara.com, 23.Apr.2018, 11:38

Slavna glumica je rođena u Jerusalimu, a zbog njenog životnog rada smatraju da zaslužuje ovu nagradu Rogue Dior Natalie Portman je počastvovana da dobije ovogodišnju nagradu  u Jerusalimu koja se dodeljuje ‘izvanrednim osobama koje kroz posvećenost jevrejskom narodu, dostignuća i vrednosti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.