Nastavlja da se skida... i kida! (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja da se skida... i kida! (FOTO)

Portorikanku Džoan Smols, uglavnom smo viđali u "Viktorija Sikret" donjem vešu. Međutim...

Jedna od najbolje plaćenih manekenki u svetu, Džoan Smols (27) snimila je nekoliko fenomenalnih fotografija u "Kelvin Klajn" donjem vešu i još jednom dokazala da zasluženo nosi titulu supermodela!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Ako vam se dopalo to što ste videli i želite da častite sebe, ili nekog drugog, za novogodišnje praznike, znajte da "Kelvin >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Klajn" donji veš može da se naruči i onlajn, a cene kreću od 15 evra.

Ali, dobre modele možete da nađete i kod drugih proizvođača.

Ove sezone se nosi i ljubičasti donji veš, zatim u boji lavande, vanile, kao i teget.

Na velika vrata su se vratili i bodiji, i to oni od prozirnih materijala, tako da se skoro ne vide na telu.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Ukoliko u novom donjem vešu želite da uđete u 2016. onda izaberite neki sa novogodišnjim motivima - već ih ima u prodavnicama u Srbiji.

Savet plus: bolje izbegnite modele na kojima piše: 2016. zato što imaju ograničen rok trajanja - šta ćete, na primer, sa takvim gaćicama 2017?

Mada, možda će jednog dana poslužiti za vremeplov i vaše intimno podsećanje na jednu ludu noć...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.