Izvor: Story, 10.Feb.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak stare Andersenove bajke Snežna kraljica od četvrtka u bioskopima!

Ovog četvrtka u domaće bioskope stiže nastavak prazničnog bioskopskog hita Snežna Kraljica (Snow Queen), film Snežna Kraljica 2

Bajkovit nastavak prazničnog  animiranog hita Snežna kraljica oduševiće će nas i kao i prvi deo!

Nakon što je pomogao Gerdi i Kaju, simpatični trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj se ne može pomiriti sa životom rudara na koji je osuđen kao ni sa svakodnevnim nepravdama koje mora da trpi. Orm izlaz vidi u venčanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << s princezom te ulazi u krug laži iz kog ne može da izadje. No, sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snežni kralj, postaje sve veći i jači.

Potekao iz zemlje odakle i originalna bajka ovaj ruski animirani spektakl za celu porodicu, nasuprot svom nazivu, zagrejaće vam srca u ovom hladnom dobu.

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove su karakterima pozajmili: Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović i Bojan Lazarov.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.