Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2023, 15:28

Naša pevačica ima osmoro dece i ne planira da stane: „Svaka trudnoća neopisiva mi je radost“

Pevačica i kompozitorka, Marija Nikitović, nekadašnja članica grupe „Bičarke na travi“, živi u desetočlanoj porodici i rodila je osmoro dece.
Njoj je želja bila da ima petoro dece, a ne samo da ju je ispunila, već je istakla da bi volela još. Najstarije dete ima 14 godina, dok je najmlađe rođeno pre dve godine.








View this post on Instagram








>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<









A post shared by Марија Никитовић (@niki.maraya)


– Voleli bismo još dece. Naslednike ne planiramo, oni su plod naše ljubavi. Čudno mi je kada nas kod lekara pitaju da li je to dete planirano ili nije – rekao je Vasilije 2020, dok je Marija osmi put bila u drugom stanju.
– Svaka trudnoća mi je neopisiva radost – istakla je tada pevačica.
Desetočlana porodica Nikitović živi u stanu na Novom Beogradu, a ona je otkrila da svako od njih ima zaduženja.
– Najstarija ćerka kuva i mnogo mi pomaže u tome. Neko od starije dece ide u nabavku sa spiskom dok sam ja u kuhinji, a bebe spavaju. Za ručak se trudim da postoji red, da smo svi okupljeni i jedemo. Nekada doručak može da bude problem jer ne žele svi da jedu istu hranu, desi se da krenu da traže svi različito – ispričala je prošle godine Marija.
– Kolica budu mala za sve što nam treba. Hrana koju uzimamo je uglavnom u porodičnim pakovanjima. Dosta prodavaca je naviklo na nas i znaju da nam trebaju velike količine. Polako su i porodična pakovanja postala mala za nas. Nekome ta pakovanja potraju mesecima, dok mi pojedemo sve za jedan obrok – dodala je ona tada.








View this post on Instagram


















A post shared by Марија Никитовић (@niki.maraya)


Iako nemaju pomoć oko dece i kuće, Marija i Vasilije se uz dobru organizaciju sjajno snalaze.
– Jutro počinje tako što deca skoče na mene, a tako se i završava, zaspimo uz knjige i bajke. Ipak, kod nas postoji raspored, sličan školskom, ali su umesto predmeta upisana zaduženja, ko šta radi u svakom trenutku, da ne dođe do zabune – rekao je on svojevremeno.
Marija je objasnila i da je iskustvo sada na njenoj strani, te da se bolje snalazi sa osmoro dece nego kada je imala samo jedno.
– Nemam priliku ni za kakvu pomoć, pomoć smo jedni drugima, stariji pomažu mlađima, vode ih i vraćaju iz škole i idu zajedno na treninge. Takođe, zajedno rade domaći i uče između sebe. Bilo mi je teže sa jednim detetom u svojoj 24. godini, nisam bila toliko zrela tada, sad mi je lakše iako ih ima osmoro – navela je ona.
Izvor: Blic
Poznata glumica i oskarovka rodila blizance u 49. godini

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Srpska reperka ima osmoro dece: U stanu živi njih desetoro, a svako ima neko zaduženje

Izvor: Tracara.com, 16.Apr.2023, 08:41

Reperka i kompozitorka Marija Nikitović, nekadašnja članica grupe „Bičarke na travi“, živi u desetočlanoj porodici i rodila je osmoro dece. Najstarije dete ovog para ima 14 godina, dok je najmlađe rođeno pre dve godine. Marija je jednom prilikom otkrila da je želela petoro dece, ali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.