Narukvica koja olakšava čekanje u redovima

Izvor: Mondo, 17.Maj.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narukvica koja olakšava čekanje u redovima

Znate ono kada morate da stojite u redu ispred nekog muzeja, ili kada u akva parku čekate da dođete na red za najpopularniji tobogan? Tom smaranju je došao kraj!

Zabavni park "Universal Orlando" na Floridi, 25. maja otvara novu atrakciju - "Volcano Bay". Tim povodom, naprvljene su narukvice koje će posetiocima olakšati čekanje na vožnju, tobogane i slične sadržaje koje to mesto pruža.

"Tapu tapu" narukvicu potrebno je približiti specijalnom aparatu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će očitati i "zapamtiti" podatke, tako da posetioci više ne moraju da stoje u redovima i čekaju - narukvica će ih zvučnim signalom obavestiti kada bude došao red na njih.

I to nije sve.

Isti geždet će posetiocima služiti i da plaćaju hranu, vodu i sokove tokom svog boravka u ovom zabavnom parku, što znači da ne moraju sa sobom da nose novačanike.

Fenomenalno, zar ne?

Pogledajte fotografije:

---------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.