Izvor: Luftika.rs, 19.Nov.2022, 12:25

Narod najsličniji Srbima ne voli komšije, ne veruje nikome i nezgodni su po potrebi

Svesni smo svi činjenice da smo kao narod veoma specifični, što i ne čudi, imajući u vidu šta smo sve preživeli kao nacija. Ipak, čini se da tamo daleko postoji neko ko nam je vrlo sličan.
Naime, na Redit platformi se povela diskusija o tome koji narod nam je najsličniji, a kao i uvek, došli su do zaključka. Takođe, mnogi su izrazili želju da upoznaju nekoga ko je sličan srpskom senzibilitetu, karakteru i temperamentu. Naravno, rezultati diskusije vam ne bi pali na pamet, u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << stanovnici Južne Amerike.
Naši ljudi su izglasali da su Srbima najbliži i najsličniji Argentinci. Prvenstveno iz ova tri razloga.
Ne vole skoro sve svoje komšije Sigurni su da su najbolja vremena prošla i da ih čeka samo doom and gloom („propast i mrak“) Uprkos svemu su jako ponosni na svoju državu Nakon toga je dosta njih u komentarima potvrdilo ovo razmišljanje.
„Tetka i teča živeli i radili po celoj Južnoj Americi i Centralnoj Americi, osim Brazila. Najradije bi živeli u Meksiku ili Argentini jer su tako slični nama, ali i autentični“, „Evo šta kaže moj drugar Argentinac. Slaže se sa gore navedenim i dodaje još da oni isto kao i mi ne veruju policiji, kao ni jedni drugima. Pored ovih imamo još dosta zajedničkog.“Portugalci, Argentinci“, bili su neki od komentara u kojima smo izrazili svoju povezanost sa Argencima.
Drugo mesto su zauzeli Španci i Meksikanci jeru su „temperamentni, strastveni, veseli, histerični i nezgodni po potrebi“, dok su po komentarima treće mesto zauzeli Irci.
„Došao da kazem – Irci“, „Moj glas ide Ircima. Oni su burazeri, jako ih gotivim“, „Irci 100/100“, neki su od „glasova“ za Irce.
Dalje su se ređali Japanci jer – „Srbija do Tokija“ i naravno Turci.
Izvor: b92
Ekvadorci najobdareniji, Balkance predvode Bosanci, a evo kako se kotira srpska muškost (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.