Napravite sami: Kremica koja podmlađuje

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite sami: Kremica koja podmlađuje

Krema za negu osetljive kože oko očiju za koju su vam potrebna samo tri sastojka!

Ako želite da uradite nešto dobro za svoju kožu, prvi korak je okretanje prirodnoj kozmetici. Zato vam donosimo jednostavan recept za kremu za negu kože oko očiju koja će ublažiti stvaranje prvih bora.

Potrebne su vam dve ampule vitamina E (kupuje se u apotekama), dve kapi esenicjalnog ulja timijana i kašika kokosovog ulja.

Sve sastojke dobro promešajte, da se lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sjedine, sipajte u čistu teglicu i čuvajte u frižideru.

Nanosite svakodnevno, dva sata pre odlaska na spavanje, lagano masirajući zonu oko očiju. Višak masnoće upijte papirnatom maramicom.

Posle nekoliko nedelja, primetićete da vam lice deluje svežije. Kapci će biti podmlađeni, a sitne borice oko očiju kao "rukom odnesene".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.