Nakon transplatacije bubrega, Selena Gomez OPET završila U BOLNICI

Izvor: Story, 11.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon transplatacije bubrega, Selena Gomez OPET završila U BOLNICI

Zbog ugroženog mentalnog zdravlja, dvadesetšestogodišnja muzičarka Selena Gomez prinuđena je da se leči u jednoj klinici. Selena Gomez se godinamama borila sa lupusom, koji joj pravi velike zdravstvene probleme zbog čega se prošlog leta pevačica podvrgla transplataciji bubrega. Njena najbolja drugrica glumica Francia Rais je donirala bubreg, a pevačica joj se javno zahvalila na tome ... The post Nakon transplatacije bubrega, Selena Gomez OPET završila U BOLNICI appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nakon transplatacije bubrega, pevačica opet završila u bolnici

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2018

Zbog ugroženog mentalnog zdravlja, dvadesetšestogodišnja muzičarka Selena Gomez prinuđena je da se leči u jednoj klinici. Američka pevačica Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednjih nekoliko nedelja zbog niskog nivoa belih krvnih zrnaca, što se često javlja kao neželjeni efekat...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.