Nakon Ronalda: Nećete verovati ko je nova ljubav Irine Šajk (FOTO)

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Ronalda: Nećete verovati ko je nova ljubav Irine Šajk (FOTO)

Jedna od najlepših žena sveta navodno je ponovo zaljubljena, a svetski mediji su požurili da otkriju o kome je reč

Irina Šajk, foto: Instagram

Naime, nakon raskida sa fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom, Irinu su povezivali sa nekoliko poznatih muškaraca među kojima se našao i Dvejn Džonson, sa kojim je glumila u filmu Herkules.

Iako se ovo ispostavilo kao netačno, atraktivna manekenka izgleda da je slaba na glumce.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sudeći po pisanjima medija, Irina je na after partiju Met gale viđena kako razmenjuje nežnosti sa holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom.

Ako posmatramo i fotografije nastale pred sam događaj osmeh na Irininom licu zaista govori da je ponovo iskreno srećna.

Ovo nije prvi put da su njih dvoje viđeni zajedno u javnosti. Krajem aprila na Brodveju, Irina i Bredli navodno su zajedno uživali u predstavi Finding Neverland, međutim jasnih dokaza nije bilo.

Bredli je inače nedavno raskinuo sa dvadesettrogodišnjom manekenkom Suki Voter Haus, a izgleda da je utehu našao u njenoj šest godina starijoj koleginici.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.