Nakit Kejt Midlton na sahrani kraljice Elizabete simbolizuje posebnu tugu, nazivaju je kraljicom dostojanstva (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 15:09

Nakit Kejt Midlton na sahrani kraljice Elizabete simbolizuje posebnu tugu, nazivaju je kraljicom dostojanstva (FOTO)

Sahrana najdugovečnijeg monarha, kraLjice Elizabete II je otpočela u Vestminterskoj opatiji, u kojoj se Elizabeta II i krunisala i udala za princa Filipa, gde će se oko 2.000 zvanica poslednji put oprostiti od upokojene kraljice.
Na sahranu je stigla i Kejt Midlton u društvu dece – princa Džordža i princeze Šarlot, a sasvim očekivano – bila je besprekorno elegantna i odevena u skladu sa tužnom prilikom.
Novopečena princeza od Velsa se nakon kraljičine smrti u nekoliko navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pojavljivala u javnosti, noseći crno od glave do pete, kao što običaji i nalažu.
Ovog puta izabrala je luksuznu kaput-haljinu A kroja sa širokim pliseom u donjem delu, te salonke od prevrnute kože u crnoj boji.
Foto: EPA/Tolga Akmen Nosila je crni fascinator sa takozvanim “velom žalosti”, za koji je saopšteno da će ga nositi sve članice kraljevske porodice, a odnosi na crnu mrežicu koja označava da je osoba koja ga nosi tuguje, ali istovremeno joj obezbeđuje više privatnosti.
Kejt je odala i dirljivu počast kraljici ponevši bisernu ogrlicu u tri niza koja je bila deo lične Elizabetine kolekcije, a svemu je dodala i minđuše sa dijamantima i biserima koje su nekada pripadale princezi Dajani. Britanski mediji preneli su da je Kejt “slika i prilika dostojanstva”.
Izvor: Kurir
Kraljica Elizabeta II biće sahranjena u grobnicu gde je kamerama zabranjen pristup (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.