Najveće ispale u tetovažama

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće ispale u tetovažama

Šta se dešava kada ljudi previše veruju svom tatu-majstoru

Odlučili ste da se istetovirate i da telo ukrasite nekom dubokoumnom misli koristeći kineske znakove. S obzirom na to da o tom jeziku nemate pojma, veoma lako možete doći u situaciju da umesto reči koje ste hteli u tetovaži osvane neka preglupa fraza koju ćete nositi čitav život. Evo nekih smešnih primera, a vi se, pre nego što odete da se istetovirate, dobro raspitajte o značenju tatua, da vam se neki Kinez >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ili Azijat ne bi smejao.

Čovek koji je želeo da istetovira reč „razbojnik“, umesto toga dobio je „kriminalac koji se krije“, a da stvar bude još gora, ta kineska reč može da znači i „cinkaroš“.

Jedna devojka je želela da joj na telu piše „kučka“, a umesto toga stoji „jeftina ku*va“, dok je druga dobila tetovažu na kojoj piše „moj zlonamerni muž me podvodi“.

Na jednoj tetovaži sto­je dve ispale: „ja sam spor“i „ja sam trudna“. Takođe, vlasnik jed­ne tetovaže umesto reči „oda­nost“ do­bio je reč „rezanci“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.