‘Najotrovnija svekrva na svetu’ snaji i sinu čestitala novogodišnje praznike na svoj način (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2022, 11:15

‘Najotrovnija svekrva na svetu’ snaji i sinu čestitala novogodišnje praznike na svoj način (FOTO)

Jedna žena nije krila svoju zgroženost prazničnom čestitkom koju je njoj i njenom suprugu poslala njegova majka. Ona je na društvenoj mreži TikTok objavila snimak svekrvine božićne čestitke na kojoj su spreda bile ptice s unapred ispisanom porukom.
Međutim, ono što ju je šokiralo bila je poruka koju je žena napisala unutra.
– Dakle, ovo je moja svekrva. Ovo želim da podelim s vama samo kako bih vas podsetila da nema uvek potrebe da dobijete ili poklanjate božićni poklon >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << – rekla je.
– Ovo inače čak i nije prvi put da mi radi tako nešto – napominje snaja.
Uz klasične praznične pozdrave, svekrva je rešila da sinu i snaji nabroji sve što im je kupila u toku protekle godine i naznači tačnu cenu toga.
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK – Umesto da lepo kaže da nema za poklon ili da ne želi da nam ga kupi, ona nabroji sve što nam je kupila u toku godine kako bismo shvatili da nam je kupila više nego dovoljno – kaže ova snaja.
Svekrva je čak napisala kako im je ove godine kupila ćebe i platila račun za struju.
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK – Moram da kažem da nam je mnogo pomogla jer sam ja ostala bez posla, ali mislim da nije lepo da nas ovako podseća na svoju pomoć. Može i da nam jednostavno ne kupi ništa i ne spomene ništa i niko joj ne bi zamerio – kaže žena, a mnogi su se složili sa njom u komentarima.
„Više nikada nemoj da primiš ništa od nje. Sigurno ćeš naći novi posao, i tada joj naglasi da želiš da prekineš tradiciju međusobnog poklanjanja“, bio je jedan od komentara.
Izvor: Kurir
Beograđanki pukao film: 13 užasnih stvari koje sam trpela od svekrve – od A do Š! (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.