Najluđa vozila iz novog Pobesnelog Maksa (FOTO)

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđa vozila iz novog "Pobesnelog Maksa" (FOTO)

Tvorci četvrtog dela serijala o "Pobesnelom Maksu" (Mad Max: Fury Road) pustili su mašti na volju kako bi kreirali najneobičnija postapokaliptična vozila koja će se naću u tom filmu.

Vozila skrpljena od delova raznih automobila, kamiona i drugih prevoznih sredstava oduvek su bila važan sastojak Mad Max filmova. Za potrebe snimanja četvrtog dela čuvene filmske franšize napravljeno je oko 150 jedinstvenih automobila, kamiona, pa čak i guseničara, a mi vam prizkazujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbor od 13 vozila.

Neka od njih očekivano liče na "monster truck" vozila, u drugima prepoznajemo delove klasičnih modela poput Volkswagenove "Bube" ili Cadillaca Coupe DeVille, treća više podsećaju na borbena vozila sa "gusenicama", a ima i nekih koja su potpuno neprepoznatljiva.

Zaljubljenici u čuveni Interceptor koji je u prvom filmu vozio Mel Gibson moći će ponovo da uživaju u kadrovima u kojima se pojavljuje ovaj kultni model automobila.

Svetska premijera filma "Mad Max: Fury Road" zakazana je za 15. maj. Režiju ponovo potpisuje Džordž Miler.

Pogledajte galeriju vozila iz ovog filmskog ostvarenja

Izvor: Car&Driver

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.