Najljubazniji lopov na svetu, izvinio se 1000 puta, pa ukrao torbu sa novcem (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2024, 19:06

Najljubazniji lopov na svetu, izvinio se 1000 puta, pa ukrao torbu sa novcem (VIDEO)

U Nemanu, gradiću u ruskoj Kalinjingradskoj oblasti, uhvaćen je jedan od najgalantnijih i najpristojnijih lopova na svetu.
Kako je saopštila pres-služba regionalnog sedišta ruskog MUP, prestupnik je opljačkao dispečera taksi službe.On je ušao u kancelariju, oklevao i uzvikivao “izvinite, hiljadu puta izvinite”, i zgrabio torbicu sa novcem.
“Ulov” je bio 20.000 rubalja, od čega je većinu potrošio na žestoka pića.
Со словами «тысяча извинений» >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << рецидивист украл сумку диспетчера такси и убежал
В Немане, 21-летний мужчина пришел в кабинет к работнице таксопарка и, вежливо извинившись, схватил сумку, после чего скрылся. Сумма украденного — около 20 тысяч рублей pic.twitter.com/GdO0k5pnIu
— NEWS.ru | Новости (@nws_ru) March 2, 2024

– Uhapšen je 21-godišnji meštanin, koji je sedam puta osuđivan za krađe. Policija je od napadača zaplenila deo ukradenih sredstava – nešto više od četiri hiljade rubalja – navodi se u izveštaju policije Ruske Federacije.
Ispostavilo se da je isti momak počinio još jedno krivično delo noć pre nego što je opljačkao dispečersku službu.
On je kamenom razbio izlog supermarketa, ušao unutra i otišao da “orobi” kasu, ali se ispostavilo da je prazna. Zato su zbog njega pokrenuta dva nova postupka – za pljačku i krađu u pokušaju.
Muškarac iz BiH uhvatio lopova u kući, vezao ga i snimio: “Đe ti je jaran?!” (VIDEO)
Izvor: Kurir.rs/Life.ru

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

DA LI JE OVO NAJLJUBAZNIJI LOPOV NA SVETU? Pogledajte snimak drske pljačke koju je bez blama izveo, "Izvinite, hiljadu puta izvinite..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Prestupnik je opljačkao dispečera taksi službe...U Nemanu, gradiću u ruskoj Kalinjingradskoj oblasti, uhvaćen je jedan od najgalantnijih i najpristojnijih lopova na svetu...Kako je saopštila pres-služba regionalnog sedišta ruskog MUP, prestupnik je opljačkao dispečera taksi službe.On je ušao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.