Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2022, 16:45

Najlepša pesma koju svi pevamo krije tragediju o dečaku (4) i najveću tugu (VIDEO)

Čuveni muzičar Erik Klepton napisao je brojne vanvremenske hitove, a jedan od najpoznatijih je svakako „Tears in Heaven“.
Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna ovu baladu nastalu 1991. godine, a iza njenih stihova krije se bolna priča.
Naime, Kleptonov sin Konor tragično je nastradao 20. marta 1991. godine kada je imao samo četiri godine, a muzičar mu je nakon toga napisao pesmu koja malo koga ostavlja ravnodušnim.
Maleni Konor igrao se u stanu u kom je živeo sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << majkom, italijanskom glumicom Lori del Santo kada je pao kroz prozor sa 53. sprata.
Prozor je slučajno ostao otvoren nakon što su otišli majstori koji su izvodili radove, a Klepton je u tom trenutku bio u hotelu par stotina metara dalje i trebalo je da dođe po sina i vodi ga u zoološki vrt.

– Kada sam primio poziv spremao sam se da napustim hotelsku sobu i odem po njega i odvedem ga na ručak i u zoološki vrt. Sa druge strane žice je bila Lori i bila je histerična. Ponavljala je: ‘on je mrtav, on je mrtav…’, a ja nisam mogao da nateram sebe da poverujem u to – rekao je Erik 1992. godine za „British Journal“.
Kako je dalje opisao, tog trenutka se skamenio, a kada je stigao do stana, zatekao je ambulantna kola, vatrogasce i pripadnike službe prve pomoći.
– Imao sam osećaj tog trenutka kao da sam ušetao u nečiji tuđi život i i dan danas se osećam tako – izjavio je Erik.
Muzičar je zbog sina uspeo da se reši i poroka, droge i alkohola, budući da ga je njegovo rođenje potpuno promenilo.
Nakon tragedije uspostavio je dublji odnos sa ćerkom Rut koju je dobio iz jedne veze godinu dana pre Konora.
Izvor: Nova.rs
Za slavnog muzičara su govorili da je umro tokom se*sa, istina mnogo gora: „Krvario je iz ušiju“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.