Najlepša na svetu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Dec.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša na svetu! (FOTO, VIDEO)

Nekada su je nazivali najlepšom devojčicom na svetu, a sada je opet došla do "titule" najlepše!

Foto: Instagram/thylaneblondeau

Tilen Blondo proglašena važila je za najlepšu devojčicu na svetu, a u centru pažnje je bila i zbog skandaloznih fotografija koje je napravila za "Vog" kada je imala samo 10 godina. Tada su mediji pisali da je devojčica seksualizovana za potrebe snimanja jer je bila pretrano našminkana, u cipelama sa štiklom i u zavodljivim pozama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nekada najlepša devojčica, sada... (FOTO)

Ona sada ima 17 godina, i TC Candler ju je stavio na vrh svoje liste 100 najlepših lica ove godina.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана 29. Дец 2018. у 9:11 PST

Inače, ovu listu prave nezavisni kritičari, koji tokom godina sakupljaju milione predloge, da bi na kraju izabrali 100 najlepših lica.

Tako je Tilen već drugi put najlepša na svetu, čime se pohvalila i na Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

I just can’t believe it myself ...thanks so much @tccandler and everyone who voted..I never thought i was once number one !! I’m thankful to all of you I really hope your having great holidays and spend nice Christmas with your family ..all the best to all of you guys lots of love . @tccandler

Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана 28. Дец 2018. у 10:17 PST

"Ni sama ne mogu da verujem. Hvala TC Candler i svima koji su glasali! Nikada nisam mislila da ću biti prva. Veoma sam vam zahvalna, nadam se da ćete lepo provesti praznike sa svojom porodicom. Želim vam sve najbolje i šaljem vam puno ljubavi", poručila je ova lepotica svojim pratiocima, kojih ima 2,6 miliona na Instagramu.

"Najlepša devojčica" sada izgleda ovako (FOTO)

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана 5. Нов 2018. у 2:08 PST

Na vrhu ove liste nekada su bile i Kejt Bekinsejl, Meg Rajan, Nikol Kidman... Pogledajte ko je danas među 100 najlepših lica:



Izvor: YouTube/TC Candler

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.