Najjedonostavniji recept za sladoled od jagoda

Izvor: 24sata, 15.Avg.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjedonostavniji recept za sladoled od jagoda

Obožavate sladoled od jagode ali vam nikad ne bi palo na pamet da ga pravite kod kuće jer zahteva puno vremena? Netočno!

Mi imamo recept uz pomoć kojeg ćete napraviti najukusniji sladoled od jagoda za najviše 15 minuta, i to od sastojaka koje verovatno već imate u kuhinji.

Što vam je potrebno?

- 500 g pekmeza od jagoda

- 500 ml slatke pavlake

- sok jednog limuna

Postupak:

Dobro promešajte pavlaku >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dok ne bude glatka i čvrsta. Pomešajte pekmez i sok od limuna i tu smesu dodajte u slatku pavlaku te još nekoliko minuta mešajte mikserom.

Ostavite u zamrzivaču barem 8 sati i uživajte!

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Najjednostavniji recept za sladoled od jagoda

Izvor: 24sata, 15.Avg.2014

Obožavate sladoled od jagode ali vam nikad ne bi palo na pamet da ga pravite kod kuće jer zahteva puno vremena? Netačno!..Mi imamo recept uz pomoć kojeg ćete napraviti najukusniji sladoled od jagoda za najviše 15 minuta, i to od sastojaka koje verovatno već imate u kuhinji...Što vam je potrebno?..-...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.