Najizazovnije visoke potpetice poznatih dama! (FOTO)

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najizazovnije visoke potpetice poznatih dama! (FOTO)

Visoke potpetice su se oduvek smatrale simbolom ženstvenosti. Žena koja je znala u njima da hoda smatrana je damom koja je veoma cenjena...

Foto: Jelena Karleuša, Instagram

Nekada, žene koje su nosile štikle su obično pripadale visokom društvu. One su uglavnom bile supruge uspešnih biznismena, uticajnih ljudi, filmskih zvezda, muzičara i slično. Visoke potpetice postale su osnovni modni detalj dama iz visokog društva, koje su želele samo najbolje za sebe i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uvek vodile računa o tome kako izgledaju.

Dilema Jelene Karleuše: Možete li da joj pomognete? (FOTO)

Danas sve dame nose visoke potpetice. One su nezaobilazan detalj u ormanu svake od nas, a poznate zvezde gotovo da ne izlaze iz njih. Pogledajte najizazovnije visoke potpetice domaće estrade i odlučite sa za vaše omiljene!

Jelena Karleuša: Moj najizazovniji asesoar do sada! (FOTO)

Foto: Jelena Karleuša Instagram

Foto: Maja Berović, Instagram

Foto: Dijana Janković, Instagram

Foto: Nikolija Jovanović, Instagram

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.