Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2023, 10:34

Najgori retrogradni Mekrur počinje 23. avgusta: Padaju sve maske, emocije ključaju, a novca ponestaje

Da, još jedan retrogradni Merkur je pred nama, i kako tvrde astrolozi, ovaj pretposlednji u ovoj godini biće najintenzivniji od svih. Retrogradni Merkur kreće 23. avgusta i završava se 15. septembra, a nijedan znak neće biti pošteđen njegovog uticaja! Biće u znaku Device, te će u fokusu biti nezavršeni poslovi i finansije.
Ukoliko se u narednom periodu osetite umorno i dezorijentisano, kao da niste sasvim svoji, postoji velika verovatnoća da će to biti pod dejstvom retrogradnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Merkura, piše Naj Žena.
Za većinu znakova Zodijaka nastupiće „komunikaciona kriza“ – bukvalno ćete imati poteškoće u razgovoru i odnosu s drugima, a mogle bi da nastupe i smetnje u vidu kasno dobijenih i pogrešno protumačenih poruka.
Pošto retrogradnost Merkura sada počinje u Devici, promenljivom zemaljskom znaku povezanom s logikom, napornim radom, zdravljem, analizom, kompetencijom i inteligencijom, to bi moglo da dovede do toga da se ostvarenje vaših planova zaustavi naglo.
Iako Merkur tehnički vlada Devicom, što umanjuje deo negativnog uticaja, možete očekivati da će vas ovo iskustvo primorati da se vratite osnovama i ponovo izgradite svoj Univerzum.
Očekuje se da će ovaj retrogradni Merkur najviše uticati na putovanje, obrazovanje i način na koji se prepuštamo iskustvima jer počinje na 21. stepenu (stepenu Strelca).
On izaziva glad za znanjem i dobro zasluženim prosvetljenjima, pa ćete tokom ove retrogradnosti moći malo da se isključite iz spoljnog sveta i nađete put ka unutrašnjem „ja“. Usput biste mogli da otkrijete ponešto novo o sebi.
Na samom završetku čekaju vas intenzivne emocije i naleti strasti, dok ćete se zbog osmog stepena Škorpije naći licem u lice s tajnom koja može da vam promeni život.
Možete očekivati da će isplivati neke potisnute informacije, da će laži biti razotkrivene i da će konačno sve biti jasno.
Iako će možda boleti neka saznanja, ona su vam neophodna da biste bili „mirne duše“ i otvorenih očiju i kako biste sagledali stvari realno.
Dva dana posebno opasna Astrolozi upozoravaju na dva dana koja su možda i „najopasnija“ kada je reč o retrogradnom Merkuru.
Dan pre nego što krene retrogradno, Merkur stane. Možemo da zamislimo auto koji u vožnji treba da krene u rikverc. Da bi to bilo moguće prvo uspori, zatim stane, i onda krene unazad. Tako i Merkur.
Stane ti mozak. Stane ti auto. Stane lift. Blokira kompjuter ili telefon. Neće da otvori fajl. Važan sastanak se odloži. Saobraćaj je u zastoju. Neko negde čeka.
Zbog toga je savet da u danima kada je Merkur stacionaran, ne planiramo ništa što nam je od velike važnosti. Ne pravimo planove za taj dan jer su velike šanse da će se izjaloviti. Ovaj perod treba da bude bez stresa.
Isto važi i za dan nakon retrogradnog Merkura. Iako je glavna opasnost prošla, i dalje su moguće nezgode. To vam je kao jaka oluja – nevereme je prošlo, ali zbog količine kiše dolazi do odrona, bujice nose mostove i slično. E isto važi i za retrogradni, piše Wanted.
Ne zaboravite na senku retrogradnog Merkura Merkurova senka znači da Merkur prolazi istim putem kojim je već prešao. Drugim rečima, on prvo ide direktno, zatim se vraća unazad, pa ponovo ide direktno preko istih stepenova preko kojih je već dva puta prešao. Taj treći prelazak se zove senka.
Savet za ove dane Sve je u redu sa najvećim brojem aktivnosti, samo nemojte planirati najvažnije događaje u životu dok je u senci.
Naravno, sve dok se vi pitate. Ako nije do vas, onda samo dobro pročitajte sve što piše sitnim slovima, potrudite se da sve dobro razumete, pitajte, pitajte i pitajte (nemojte da vam bude glupo i sto puta da postavite isto pitanje ako ne razumete).
4 znaka prodrmaće retrogradni Merkur od 23. avgusta, pogrešan potez donosi nevolje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Devica i Vodolija su zvezde septembra 2023, sreća će konačno zakucati na njihova vrata

Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2023

Za njih će septembar biti mesec sreće, obilja i prosperiteta. Ova dva znaka uživaće u svakom danu devetog meseca u godini.. Devica Devica je zvezda septembra. Nakon napornijeg tempa u avgustu i perioda zabrinutosti, Device će se konačno osetiti rasterećeno i opušteno. Kako je ovo i njihov period,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.