Najgora frizura ikada?

Izvor: Mondo, 28.Feb.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgora frizura ikada?

Iskreno se nadamo da je ovo izuzetak, a ne novi modni trend...

Foto: ScreenShot/YouTube

Aplikacija Barbershapp postavila je video na kojem se vidi kako frizerka šiša devojku, a dok gledate, jednostavno poželite da viknete: "Prestani!"

Inače, frizerka je ovaj video postavila uz pitanje: "Da li će ovo postati novi trend?", a mi se iskreno nadamo da neće. Frizura je opisana kao "moderna i šik", mada se mnogi, sudeći prema komentarima na Internetu, ne slažu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Osim toga, kada frizerka Aleona ošiša Juliju, čini se da i njih dve shvataju da to nije "novi trend", pa joj nakon toga kosu mašiniciom šišaju na kratko.



Izvor: YouTube

Mi mislimo da je ova frizura jedna od ružnijih koje smo videli, mada nije isključeno da će je "furati" manekenke na revijama poznatih brendova.

Da li se vama sviđa?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.