Naježila sam se... (FOTO)

Izvor: Mondo, 06.Avg.2016, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naježila sam se..." (FOTO)

Sve je bilo super na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, ali kada se pojavila ONA...

"Bila je to moja najduža modna revija ikada", rekla je Žizel Bundšen (35), nakon što je prošetala improvizovanom modnom pistom na Marakani, na otvaranju Olimpijskih igara.

Pogledajte kako je izgledala devojka sa Ipaneme...

 "Olimpijske igre simbolizuju mnogo za našu globalnu zajednicu. Naježim se na sjajan osećaj jedinstva. Toliko je posvećenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ljubavi koje sportista ulaže u sport kojim se bavi. Svaki od njih je dao sve od sebe da postigne svoj životni san i njihovo putovanje ih je dovelo do Rio de Žaneira da se takmiče za ponos svoje zemlje. Ta energija je kao elektricitet, i zarazna je. Veoma sam srećna što sam bila deo ceremonije otvaranja u svojoj zemlji i što slavim ove sjajne zvezde iz celog sveta", napisala je Žizel Bundšen na Instagramu, samo nekoliko minuta nakon što je prošetala na otvaranju Olimpijskih igara koje su, kako kaže, istorijski trenutak za njenu zemlju.

Uz poduži komentar objavila je ovu fotografiju:

Foto: Instagram/gisele

 Lepa Brazilka, manekenka koja se 2015. penzionisala, nakon 20 godina uspešne karijere, na otvaranja je predstavljala čuvenu devojku sa Ipaneme.

Supruga legendarnog kvoterbeka Toma Brejdija, hodala je Marakanom uz taktove pesme "Devojka sa Ipaneme", koju je uživo svirao Danijel Žobin, unuk Antonija Toma Žobina, tvorca legendarne pesme.



Izvor: YouTube

 U srebrnoj haljini do poda, puštene kose, na visokim štiklama, Žizel je izgledala božanstveno, a publika je pozdravila ovacijama!

I to ne čudi, s obzirom na to da se radi o ženi koja je devet godina zaredom bila na vrhu liste najplaćenijih manekenki!

Pogledajte u foto galeriji njeno telo i lice, kojim je zarađivala 44 miliona dolara za godinu dana:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.