Najbolji prijatelj Kim Kardašijan: Otvaram školu za male bogataše širom sveta (FOTO)

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji prijatelj Kim Kardašijan: Otvaram školu za male bogataše širom sveta (FOTO)

Ostavio bi karijeru menadžera da miruje kako bi otvorio školu za male bogataše... To može samo Džonatan Čeban, najbolji prijatelj Kim Kardašijan Vest koji baš kao i njegova prijateljica - ne prestaje da intrigira!

Foto: Instagram

Džonatan Čeban nedavno je u izjavi za strane medije pre svega pokušao da objasni svoju veliku ljubav prema drugarici Kim Kardašijan Vest i njenom suprugu, Kanjeu Vestu...

- Kada ste njen najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prijatelj to je kao da ste najbolji s Merlin Monro. Svi žele da budu kao ona, čak i oni manje atraktivni, te izvode neku svoju verziju nje ali se opet pitaju kako je poznata.

Zapitajte se prvo koliko ste sezona njenog rijalitija pogledali i u koliko se zemalja emituje. I vi bi bili poznati na njenom mestu
- pojednostavio je on.

A photo posted by Jonathan Cheban (@jonathancheban) on Dec 24, 2015 at 10:50pm PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.