Najbolje noge Holivuda! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje noge Holivuda! (FOTO, VIDEO)

Ova žena je prosto neodoljiva.

Foto: Guliver/Getty images, Kevork Djansezian

Na 43. dodeli nagrada People's Choice, koja je sinoć održana u Los Anđelesu, Blejk Lajvli nas je očarala, ponovo.

Lepa glumica koja je osvojila nagradu za najbolju dramsku glumicu ulogom u filmu "The Shallows", blistala je na crvenom tepihu u kratkoj crnoj haljini sa resama Elija Saaba.

Visoke potpetice, diskretna šminka i savršena kosa, ovaj put ravna, za promenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i TAJ osmeh, učinili su da bude u centru pažnje.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds drugu ćerku dobili su pre tri meseca, a lepa glumica je na Instagramu objavila fotku na kojoj se vidi kako je doteruju za crveni tepih, uz komentar kojim se zahvaljuje divnim šminkerima i frizerima koji su učinili da izgleda kao da je prethodne noći spavala duže od dva sata, uz haštag "mama koja doji".

Thank you @lorealmakeup @kristoferbuckle @rodortega4hair @lorealhair for making me look like I slept more than 2 hours last night. #breastfeedingmama

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on Jan 18, 2017 at 4:53pm PST

A mama dve devojčice se, primajući nagradu, zahvalila svom mužu na podršci: "Hvala mom suprugu, on je moje sve", i dodala, smejući se "ne možete ga imati, moj je!"



Izvor: YouTube

I kako onda da je ne volimo?

Bila je najlepša i na Zlatnim globusima (FOTO)Pokazali ćerkice i raznežili svet (FOTO)Evo čime je očarala muža

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.