Najbolje na jednom mestu: Najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene!

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje na jednom mestu: Najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene!

U noći 9. maja Beograđane očekuje žurka koja će okupiti najznačajnije izvođače alternativne scene novijeg datuma

Locals, promo foto

Ukupno devet ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

Žurka Locals okupila je najbolje izvođača u prostoru KPGT-a koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << može videti samo nekoliko puta godišnje. Nema obilaska klubova i čekanja termina kako bi ove kolektive čuli jedan po jedan. U svakom momentu dostupan je izbor na ukupno tri bine, sa čak 8 izvođača po bini.

Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD tickets prodajnim mestima, kao i online na www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.