Izvor: B92, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada MTV-ja za Van Gog

Beograd -- Beogradska rok grupa "Van Gog" ovogodišnji je dobitnik nagrade MTV-ja za najboljeg izvođača u regionu.

Dodela evropske nagrade MTV-ja održana je u Minhenu, a glavni domaćini bili su reper Snup Dogi Dog i Dejvid Grol, pevač grupe Fu Fajters. Nagradu u ovoj istoj kategoriji 2006. godine osvojila je pevačica Aleksandra Kovač.

Iz Olimpijske dvorane sa po dva priznanja otišli su pevačica Avril Lavinj i bend Mjuz, koji je nedavno svirao i u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Avril Lavinj je najbolji solo izvođač, a njena pesma najzaraznija je melodija ove godine. Najbolji bend 2007 je Linkin park.

Sve ove nagrade dodelili su svojim glasovima slušaoci MTV-ja. Po izboru kolega muzičara za najbolju ove godine proglašena je Ejmi Vajnhaus, kojoj je nagradu uručio Majkl Stajp iz grupe R.E.M.

Više o ovom događaju čitajte na stranicama kulture.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.