Nađite jeftinije letnje aranžmane,počinje Sajam turizma

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađite jeftinije letnje aranžmane,počinje Sajam turizma

U Beogradu će od četvrtak do nedelje (21. do 24. februar) biti održan Sajam turizma. "Leto je bliže nego što mislite", slogan je ovogodišnjeg Sajma.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Ako još niste odlučili gde ćete provesti letnji odmor, Sajam turizma je prilika da pronađete aranžman koji će odgovarati vašem džepu.

Najavljeni sajamski popusti su od 5 do 50%, u zavisnosti od agencije i destinacije.

Domaće turističke agencije pripremile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su ponude za tradicionalne letnje destinacije, ali i one egzotičnije, a posebno će se predstaviti Bugarska, koja je zemlja-partner ovogodišnjeg Sajma turizma (od 21. do 24. februara).

Najavljujući sajam, ambasador Bugarske Radko Vlajkov rekao je danas da tu zemlju za godinu dana poseti 9,3 miliona turista a od toga je 421.000 srpskih turista, dok u Srbiju stigne 471.000.

Srbi u Bugarsku, koja kroz turizam ostvari 12 odsto bruto nacionalnog dohotka, idu na more i na skijanje, a ambasador kaže da pored kulturno-istorijskog turizma, Bugarska može da ponudi i velnes turizam, omladinski i ekstremni turizam.

Osim ponuda turističkih agencija i predstavljanje raznih zemalja (više od 650 direktnih izlagača i suizglača iz 38 zemalja), na Sajmu vas, između ostalog, očekuje i virtuelna soba "Vidi Srbiju".

Prvi put će se na Sajmu turizma predstaviti Maldivi, a na sajam se vraćaju Indonezija i Kuba.

MONDO na Kubi: Asta la vista! Vidimo se opet

Paralelno će biti održan i Sajam vina tokom kojeg će se predstaviti 181 izlagač iz 10 država - prvi put iz Turske i Austrije.

Radno vreme sajmova:

ČET-SUB, 21-23. februar: 10 - 19 časova

NEDELJA, 24. februar: 10 - 18 časova

Ulaznice: Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, grupna ulaznica je 300 dinara  grupna ulaznica za đake i studente 300 dinara.

Parking: 200 dinara po satu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.