Nada Macura otkrila: Znam ko priča loše o Bojani Rajić!

Izvor: Story, 20.Mar.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura otkrila: Znam ko priča loše o Bojani Rajić!

Doktorka Nada Macura često se pojavljuje u medijima, a ovom prilikom prokomentarisala je ogovaranja na račun lepe manekenke.

Bojana Rajić, foto: Instagram, Printskrin

Doktorka Nada Macura sve više je prisutna u medijima, pa je tako jednom dobila i pohvale na račun svog stajlinga i to od manekenke Bojane Rajić.

Bojana Rajić uskoro pred oltarom?

- Bojana je najstilizovanija žena u Srbiji koja tačno zna kada će šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da obuče - rekla je Nada.

Nada je želela i da doda da je čula jako loše komentare na manekenkin račun i da joj je jako krivo što to pričaju ljudi sa kojima je Bojana bliska.

Ovako je nekada izgledala doktorka Nada Macura

- Čula sam komentare na njen račun od njenih bliskih osoba. To uopšte nije lepo. Ja nju poštujem i cenim a taj neko ko je negativno komentarisao o njoj više govori o sebi - rekla je Macura u emisiji Ekskluziv.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.